НІДЕРЛАНДИ

 

Перелік документів для подачі в візові центри

Обов’язково має бути довідка з банку

 

1. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ.

Підписаний заявником закордонний паспорт, має відповідати наступним вимогам:
- дійсний 4 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
- містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, вписаної в паспорт одного з батьків/офіційних опікунів, паспорт повинен містити 2 додаткові вільні сторінки для її/його візи;
- у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно долучити до візової анкети (оригінали). Якщо попередні паспорти були здані або анульовані, необхідно надати внутрішній паспорт з відповідною відміткою або довідку з ОВІРу про його вилучення.
- продовжені паспорти до розгляду не приймаються.
- людина, яка змінила прізвище, повинна надати пакет документів на Нове прізвище . Якщо дівчина вийшла заміж і змінила прізвище, то закордонний паспорт на старе (дівоче) прізвище в роботу не приймається.

 

2. АНКЕТА.

Заповнюється наша анкета, на основі вказаних в ній даних заповнюється візова анкета, яку потрібно підписати. 

 

3. 2 ФОТОГРАФІЇ.

Фотографії повинні відповідати наступним вимогам:
- Повинна бути актуальною (зробленою максимум 6 місяців тому), чіткою та контрастною. Зображення заявника повинно відповідати його теперішньому зовнішньому вигляду, без ретуші або іншого способу коректування. Чітко показувати обличчя (очі, брови, вуха, ніс, підборіддя з обох сторін), верхівку голови, верхню частину плечей, при фотографуванні необхідно дивитися прямо в об'єктив, вираз обличчя має бути нейтральним, рот закритий, волосся не повинно закривати частини обличчя.

- Повинна бути кольоровою та надрукованою на папері високої якості на білому фоні;
- Повинна бути розміром 3,5 х 4,5 см;
- Обличчя повинно становити 80% фотографії;
- Обличчя на фотографії повинно бути видно повністю і займати 30-36 мм від підборіддя до маківки;
- Обличчя на фотографії повинно бути добре освітленим;

- Фото повинно бути зроблене без сонцезахисних окулярів;
- Фото повинно бути зроблене без головного убору або інших предметів, що прикривають голову, окрім головних уборів, що мають обов`язковий релігійний характер;
- При носінні окулярів - додаткові вимоги: окуляри не повинні мати затемнені лінзи, не можуть бути присутні будь-які світлові ефекти; рамка окулярів не повинна прикривати очі;

 

4. Копія всіх сторінок закордонного паспорту.

 

5. Копія українського паспорту (всіх 16 сторінок), при подачі обов’язково мати оригінал.

Увага! Усі копії повинні бути чітко видно, не затемнені, без чорних смуг або інших дефектів, пов'язаних з роботою принтера. Обов'язково повинна бути чітко видна прописка. Якщо прописку видно погано, обов'язково просимо надавати ОРИГІНАЛ довідки з ЖЕКу про місце прописки

ДЛЯ ДІТЕЙ до 16 років: копія свідоцтва про народження.

 

6. СТРАХОВИЙ ПОЛІС (надає туроператор).

Медичне страхування для подорожуючих має відповідати таким вимогам:
- мінімальна сума покриття полісу медичного страхування – 30 000 Євро;
- поліс медичного страхування має покривати територію всіх країн-членів Шенгенської угоди;
- для оформлення візи необхідно мати медичне страхування, що покриває весь термін перебування у Шенгенському просторі + 15 днів з дня запланованого виїзду з Шенгенського простору;
- всі дані у полісі медичного страхування мають бути надруковані (виписані рукою не приймаються).
- страховий медичний поліс для подорожей повинен бути придбаний у країні громадянства/ проживання заявника;
- оригінал і копія полісу подається разом з візовою заявою.

 

7. ДЛЯ ВСІХ ТУРИСТІВ ОБОВ'ЯЗКОВА ДОВІДКА З БАНКУ (ЗРАЗОК).

На довідці з банку обов’язково має бути вказана дата відкриття рахунку. 

Депозитні і кредитні рахунки не підходять.

Залишок на рахунку має бути від 10 000 грн на одну особу.

ВАЖЛИВО! Довідка з банку про стан рахунку має бути видана не раніше ніж за 14 днів до подачі.

 

8. ДОКУМЕНТИ ПРО ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАЯВНИКА:

Для найманих працівників:

- оригінал довідки з місця роботи (ЗРАЗОК)*, яка містить наступну інформацію: дані заявника, дату прийняття на роботу, посаду, заробітну плату за останні шість місяців, а також контактні дані організації (повна адреса та стаціонарний номер телефону компанії). Довідка повинна містити інформацію, що робоче місце на час поїздки зберігається, а також фразу: “Довідка видана для подання за місцем вимоги”. Довідку підписує директор підприємства і бухгалтер.
*Для заявників, які працюють у ФОПа без печатки в довідці з місця праці має бути зазначена інформація, що підприємство працює без печатки і додатково надати копії реєстраційних документів.

 

Для приватних підприємців:

- Нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію ПП або Виписки з Єдиного державного реєстру ПП.


Для пенсіонерів:
- Копія пенсійного посвідчення (при подачі обов’язково мати оригінал).
- Довідка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців.


 

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
1. Оригінал довідки з місця навчання (необхідно для подачі ОБОВ’ЯЗКОВО не взалежності від періоду року).
2. Копія студентського квитка (при подачі обов’язково мати оригінал).

3. НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки. Фінансувати може лише перше покоління (за умови що вони також їдуть в тур): рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. У нотаріальному фінансуванні обов'язково потрібно вказувати терміни і країни поїздки (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:
- Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують;
- Копія українського паспорта спонсора  (всі 16 сторінок);
- Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково має бути довідка з банку).

ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ:

1. Оригінал довідки з місця навчання (необхідно для подачі ОБОВ’ЯЗКОВО не взалежності від періоду року).

2. Копія українського паспорта (всіх 16 сторінок) матері і батька.

3. НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки. Фінансувати може лише перше покоління (за умови що вони також їдуть в тур): рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. У нотаріальному фінансуванні обов'язково потрібно вказувати терміни і країни поїздки  (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:
- Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують;
- Копія українського паспорта спонсора;
- Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).

4. НОТАРІАЛЬНО завірена копія дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон, якщо дитина їде в тур у супроводі одного з батьків або у супроводі третьої особи (ЗРАЗОК).

- У нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки (термін, на який виписується дозвіл для виїзду дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).
- Просимо НЕ передавати оригінал нотаріального дозволу, передавати лише нотаріально завірену копію.

Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону!

У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, ВОНО БУДЕ ПОДАНО В КОНСУЛЬСТВО РАЗОМ З ПОВНИМ ПАКЕТОМ ДОКУМЕНТІВ. ПРИ ПЕРЕТЕНІ КОРДОНУ В ВАС МАЄ БУТИ ЩЕ ОДИН ОРИГІНАЛ. 

ВАЖЛИВО: При подачі документів дітей до 18 років, присутність одного з батьків є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ.

 

При відсутності довідки з банку і документів підтведжуючих фінансове збезпечення можна надати: 

- НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки. Фінансувати може лише перше покоління (за умови що вони також їдуть в тур): рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. У нотаріальному фінансуванні обов'язково потрібно вказувати терміни і країни поїздки  (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:
- Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують;
- Копія українського паспорта спонсора  (всі 16 сторінок);
- Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково має бути довідка з банку).

 
9. Рекомендуємо. До пакету документів додавати копії документів про наявність правовласності (нерухомість, автомобільна ділянка, земельна ділянка і т.д.).
 

10. Копія клопотання при подачі документів з нашим представником  (надає туроператор).

11. Копія ваучера від приймаючої сторони (надає туроператор).

12Програма туру (надає туроператор).

13. Документи на транспорт (надає туроператор).

14. Згода на використання послуг.

.