Тоскана в келиху

Ми вирушимо з Флоренції до виноробного регіону К’янті, серця тосканського виноробства, де народжуються червоні вина, дозріває ароматний сир пекорино та золотиться оливкова олія.  Тут, серед мальовничих пагорбів, розкинулися виноградники, оливкові гаї та затишні середньовічні містечка. Відвідаємо Греве в К’янті та Монтефьоралле, прогуляємося їхніми вузькими вуличками та відчуємо автентичну атмосферу Тоскани. Родзинкою подорожі стане знайомство з сімейною виноробнею, де нас чекає екскурсія та дегустація місцевих вин, сирів з мостардою та оливкової олії з тосканським хлібом. Пориньте у світ тосканського вина, відкриваючи для себе нові смаки та традиції, і збережіть ці емоції в серці.

Вартість дегустації: 25-30 євро на особу (залежить від господарства).

Відгуки (0):
Натисніть щоб подивитись

Тури, в які включена ця екскурсія

Сортування:

.