Французький шик: устриці і вино

Вино у провінції Бордо виробляють уже дві тисячі років! Із поодиноких виноградників поблизу середньовічних монастирів сьогодні кількість винних садів досягла близько 7 000, а щороку на виноробнях випускають майже 700 млн. пляшок. Тут навіть дозволено сідати за кермо після того, як ти випив, а допустима норма – 0,5 проміле. На дегустації тобі запропонують червоні, рожеві, білі вина з відтінками від фіолетово-червоного до червоного з прозорим бурштиновим. А до вина найкраще смакують устриці – про це ще знали королі! Устриці багаті на мінерали й вітаміни, вони можуть бути солоними, солодкими, з горіховими йодистими нотками. І це один із найбільш відомих афродизіаків! Гастрономічна насолода від такого делікатесного поєднання в цьому чарівному краї вина і устриць гарантована!

Відгуки (0):
Натисніть щоб подивитись
.