Альпійських експрес(новорічний) Відгук на тур " Венеція-Театр вражень" 02.05/2018-06.05.2018 відгук на тур Італія Словенія світ яскравих емоцій Відгук про подорож на Лазурний берег Відгуки! Меню на вік-енд Будапешт та Ві Нікому не раджу!!!!! Тур "Венеція - театр вражень" Тур Будапешт-Відень 09.11-11.11.18 року Тури в Нідерланди: Королівський парк квітів КОКЕНХОФ Від Ван-Гога до Ейфеля: Амстердам-Париж "Пекельна машина -Neoplan ВХ 3470 ВІ " 50 відтінків ЛІТА 50 відтінків СВЯТА 8 перших поцілунків 8 перших поцілунків (Новорічний) FUNтастичний вік-енд: Відень, Зальцбург, Інсбрук FUNтастичний вік-енд: Прага, Відень, Зальцбург (Дитячий) L'amour en trois: ти, я і Париж (Дитячий) L'amour en trois: ти, я і Париж (Різдвяний) L'amour en trois: ти, я і Париж... L'amour en trois: ти, я і Париж...(Травневий) Quattro Formaggi (Квадро Формаджі) Ti Amo, Italia Ti Amo, Italia (Новорічний) Італійські канікули! Автобусний чартер в Болгарію! Алея зірок: Цюріх, Женева, Барселона Альпійські стежки: від Баварії до Тіроля Альпійський експрес Амстердам - смак свободи! Амстердам та Брюссель I Like It Амстердам: Фанфан-тюльпан! Амстердам: Фанфан-тюльпан! (травневий) Баварія і не тільки Балканський мікс Барселона, на висоті Твоїх мрій Будапешт - вечірня казка Європи! Будапешт - вечірня казка Європи! (Дитячий) Будапешт - вечірня казка Європи! (Травневий) Будапешт - Новорічна казка Європи! Будапешт-Відень-Братислава В ритмі Танго: Париж - Брюссель - Амстердам В цьому році в моді Лазурний - Ніцца, Монако, Санремо В цьому році в моді Лазурний! Від Ван-Гога до Ейфеля: Амстердам-Париж Від Ван-Гога до Ейфеля: Амстердам-Париж (Дитячий) Відгук на тур "Рим - золоте руно Європи" Відень неперевершений Відень та Прага - Імперії королів Вік-енд на Дунаї - Відень, Братислава, Будапешт! Вік-енд на Дунаї - Відень, Братислава, Будапешт!!! (Травневий) Вікенд у Таллінні. АВІА Венеційський карнавал (Просто Венеція) Возьми меня в Париж Володарі Хвиль: Рига, Стокгольм та Копенгаген Гірськолижна Словенія для індивідуалів Голландський експрес! Давай поїдемо в Швейцарію! До зустрічі з тобою: Венеція та Прага Дорогою королів: Краків + Прага Експрес в Татри: Словаччина + Польща Зірки півночі: Рига та Норвезькі фйорди! Закарпаття - край сонця та вина Закарпаття - край сонця та розваг (Дитячий) Запашні пряники Берліна (Новорічний) Калейдоскоп позитиву Каталонський експрес Каталонський експрес Каталонський експрес (Травневий) Ключ в Європу: Будапешт + Відень Ключ в Європу: Будапешт + Відень (Дитячий) Краків - столиця розваг Львів Вчора і Сьогодні Львівські родзинки Львівська кава: легенди, історія, традиції Місця ЩАСЛИВИХ людей - Прага та Дрезден (Новорічний) Місця ЩАСЛИВИХ людей - Прага, Дрезден та Краків Магія Балтійського Моря Магія Балтійського Моря (дитячий) Магія Балтійського Моря (Травневий) Меню на вік-енд - Будапешт та Відень! Меню на вік-енд - Будапешт та Відень! (Дитячий) Мої ГОЛЛАНДСЬКІ тюльпанчики! Мої ГОЛЛАНДСЬКІ тюльпанчики! (Дитячий) Мої ГОЛЛАНДСЬКІ тюльпанчики! (Новорічний) Нідерланди. I♥amsterdam Нідерланди. I♥Amsterdam (Новорічний) Нідерланди. I♥amsterdam (Травневий) Німецький вік-енд На закупи до Кракова На лижі в Словаччину На лижі в Словаччину - Новорічний На лижі в Словаччину - Різдвяний (пансіонат) Намалюю тобі ЗОРІ Незабутні вогники Європи! Незабутній день у Львові Нові горизонти: Рига, Стокгольм, Копенгаген, Амстердам Новорічна Магія Балтійського моря! Новорічний вік-енд в Чехії! Новорічний вік-енд: Угорщина + Австрія Одна ріка - одна історія..Братислава, Відень, Будапешт! Одного разу в Празі! Одного разу в Празі! (Травневий) Прага та Дрезден #нашілюдивсюди Прага та Дрезден #нашілюдивсюди (Дитячий) Прага та Дрезден #нашілюдивсюди (травневий) Прибалтійська Інтрига Просто Венеція! Рибалка в Норвегії (район Бергена) Рибалка на Аландських островах Рим - Золоте руно Європи! Рим з Танго! We♥Roma! Румунія - діти на канікулах Румунія - любов з першого погляду Скандинавія. Вся правда про Вікінгів Скандинавия. Вся правда про викингов. Словацький рай Словаччина - рай для лижників (Новорічний) Словаччина - рай для лижників (Новорічний) Словаччина — країна мрій! Словенія та Італія - світ яскравих емоцій! СпецНас №"SL001" Я обіцяв тобі казку - Словенія Стокгольм тут ☸ Стокгольм тут ☸ (Дитячий) Театр вражень - Венеція, Верона та Мілан! Теплий дотик моря - Хорватія Три столиці - одна мрія: Братислава, Прага, Відень Тур ''Места счастливых людей'' тур Від Ван-Гога до Ейфеля: Амстердам-Париж Тур №1: Брюссель+ Париж Тур №1: Брюссель+ Париж (Новорічний) Угорщина для індивідуалів Хмільний вік-енд або час брати Берлін! Хорватія - 24/7 Чехія для індивідуалів Чорногорія - 5 днів райської насолоди! Чорногорія - ніжне море Адріатики Чорногорія. 4 дні на морі! ☺ Будапешт - мій найкращий вік-енд! ☺
Автор
1
01.01.1970 03:00
Відгуки про тур: Баварія і не тільки
Перейти до опису туру:
https://tangotravel.com.ua/viewtour/id/729/
Средние оценки тура
Руководитель группы:
8 (Оценок: 1) Местные экскурсоводы:
9 (Оценок: 1) Отели:
9 (Оценок: 1) Автобус:
6 (Оценок: 1) Общее впечатление о туре:
8 (Оценок: 1)
MELANA
3
14.03.2017 20:49
Тур цікавий,особливо сподобалась екскурсія по Мюнхену з гідом Іриною.Тільки водії зі своїми незрозумілими відстоями по 9 годин після ночівлі у готелі і нетривалого переїзду заставляли людей мерзнути на вулиці у негоду.У 7.00 годині виїхали зі Львова до Кракова- приїхали і вони стали на відстій,а туристи геть промокли під дощем,потім у Нюрнберзі сказали сбір на 23.10,а водії приїхали в 23.55,ми всі стояли на вулиці на холоді і пронизливому вітрі,дуже змерзли.Водії навіть не вибачились.Автобус 9777,не рекомендую.
Дата поездки: 2017-03-05 Руководитель группы: 8 Местные экскурсоводы: 9 Отели: 9 Автобус: 6 Общее впечатление о туре: 8
Читать...
Чтобы оставить свое сообщение, Вам необходимо авторизоваться на сайте или зарегистрироваться.