Українська Русский

  0800755005
  0322477007
 0979577007
 0503077171
 office@tangotravel.com.ua

Словаччина

 

Перелік документів для подачі в візовий центр м. Ужгород

 

Обов’язково має бути 2 документи підтверджуючих фінансове забезпечення заявника

(довідка з банку і рух коштів + пункт 9)

 

1. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ.

Підписаний заявником закордонний паспорт, має відповідати наступним вимогам:
- дійсний 4 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
- містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, вписаної в паспорт одного з батьків/офіційних опікунів, паспорт повинен містити 2 додаткові вільні сторінки для її/його візи;
- у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно долучити до візової анкети (оригінали). Якщо попередні паспорти були здані або анульовані, необхідно надати внутрішній паспорт з відповідною відміткою або довідку з ОВІРу про його вилучення.
- продовжені паспорти до розгляду не приймаються.
- людина, яка змінила прізвище, повинна надати пакет документів на Нове прізвище . Якщо дівчина вийшла заміж і змінила прізвище, то закордонний паспорт на старе (дівоче) прізвище в роботу не приймається.

 

2. АНКЕТА.

Заповнюється наша анкета, на основі вказаних в ній даних заповнюється візова анкета в системі EZOV, яку потрібно підписати. Готову анкету для подачі в консульство разом зі всіма документами отримають від нашого представника в м. Ужгороді.

 

3. 2 ФОТОГРАФІЇ.

Фотографії повинні відповідати наступним вимогам:
- Повинна бути актуальною (зробленою максимум 6 місяців тому), чіткою та контрастною. Зображення заявника повинно відповідати його теперішньому зовнішньому вигляду, без ретуші або іншого способу коректування. Чітко показувати обличчя (очі, брови, вуха, ніс, підборіддя з обох сторін), верхівку голови, верхню частину плечей, при фотографуванні необхідно дивитися прямо в об'єктив, вираз обличчя має бути нейтральним, рот закритий, волосся не повинно закривати частини обличчя.

- Повинна бути кольоровою та надрукованою на папері високої якості на білому фоні;
- Повинна бути розміром 3,5 х 4,5 см;
- Обличчя повинно становити 80% фотографії;
- Обличчя на фотографії повинно бути видно повністю і займати 30-36 мм від підборіддя до маківки;
- Обличчя на фотографії повинно бути добре освітленим;

- Фото повинно бути зроблене без сонцезахисних окулярів;
- Фото повинно бути зроблене без головного убору або інших предметів, що прикривають голову, окрім головних уборів, що мають обов`язковий релігійний характер;
- При носінні окулярів - додаткові вимоги: окуляри не повинні мати затемнені лінзи, не можуть бути присутні будь-які світлові ефекти; рамка окулярів не повинна прикривати очі;

 

4. СТРАХОВИЙ ПОЛІС (надає туроператор).

Медичне страхування для подорожуючих має відповідати таким вимогам:
- мінімальна сума покриття полісу медичного страхування – 30 000 Євро;
- поліс медичного страхування має покривати територію всіх країн-членів Шенгенської угоди;
- для оформлення візи необхідно мати медичне страхування, що покриває весь термін перебування у Шенгенському просторі + 15 днів з дня запланованого виїзду з Шенгенського простору;
- всі дані у полісі медичного страхування мають бути надруковані (виписані рукою не приймаються).
- страховий медичний поліс для подорожей повинен бути придбаний у країні громадянства/ проживання заявника;
- оригінал і копія полісу подається разом з візовою заявою.

5. Копія 1 сторінки закордонного паспорту.

 

6. Копія останньої шенгенської візи.

 

7. Копія українського паспорту (всіх сторінок з відмітками), при подачі обов’язково мати оригінал.

Увага! Усі копії повинні бути чітко видно, не затемнені, без чорних смуг або інших дефектів, пов'язаних з роботою принтера. Обов'язково повинна бути чітко видна прописка. Якщо прописку видно погано, обов'язково просимо надавати ОРИГІНАЛ довідки з ЖЕКу про місце прописки

ДЛЯ ДІТЕЙ до 16 років: копія свідоцтва про народження.

 

8. ДЛЯ ВСІХ ТУРИСТІВ ОБОВ'ЯЗКОВА ДОВІДКА З БАНКУ та ВИПИСКА КОШТІВ ПО РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3-6 МІСЯЦІВ.

Важливо! На довідці з банку обов’язково має бути вказана дата відкриття рахунку. 

Депозитні і кредитні рахунки не підходять.

Залишок на рахунку має бути від 5000 грн на одну особу.

 

9. ДОКУМЕНТИ ПРО ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАЯВНИКА:

Для найманих працівників:

- оригінал довідки з місця роботи (ЗРАЗОК)*, яка містить наступну інформацію: дані заявника, дату прийняття на роботу, посаду, заробітну плату за останні шість місяців, а також контактні дані організації (повна адреса та стаціонарний номер телефону компанії). Довідка повинна містити інформацію, що робоче місце на час поїздки зберігається, а також фразу: “Довідка видана для подання за місцем вимоги”. Довідку підписує директор підприємства і бухгалтер.
*Для заявників, які працюють у ФОПа без печатки в довідці з місця праці має бути зазначена інформація, що підприємство працює без печатки і додатково надати копії реєстраційних документів.

Важливо! Обов’язково на довідці має бути дата прийняття на роботу і фрази: "На період відпустки/подорожі за працівником зберігається робоче місця заробітня плата", "Довідка видана за місцем вимоги".

 

Для приватних підприємців:

- Копія свідоцтва про державну реєстрацію ПП або копія Виписки з Єдиного державного реєстру ПП;

- оригінал довідки на фірмовому бланку з податкової інспекції про доходи за останній звітний період (ЗРАЗОК). (Звіти та Декларації - не підходять!).


Для пенсіонерів:
- Копія пенсійного посвідчення;
- Довідка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців.


 

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
1. Оригінал довідки з місця навчання (необхідно для подачі ОБОВ’ЯЗКОВО не взалежності від періоду року).
2. Копія студентського квитка.

3. НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки (ЗРАЗОК). Фінансувати може лише перше покоління: рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:
- Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують;
- Копія українського паспорта спонсора;
- Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).


ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ:

1. Оригінал довідки з місця навчання (необхідно для подачі ОБОВ’ЯЗКОВО не взалежності від періоду року).

2. Копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами) матері і батька.

3. НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки (ЗРАЗОК). Фінансувати може лише перше покоління: рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:
- Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують;
- Копія українського паспорта спонсора;
- Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).

4. НОТАРІАЛЬНО завірена копія дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон, якщо дитина їде в тур у супроводі одного з батьків або у супроводі третьої особи.
- У нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки (термін, на який виписується дозвіл для виїзду дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).
- Просимо НЕ передавати оригінал нотаріального дозволу, передавати лише нотаріально завірену копію.

Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону!

У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, ВОНО БУДЕ ПОДАНО В КОНСУЛЬСТВО РАЗОМ З ПОВНИМ ПАКЕТОМ ДОКУМЕНТІВ. ПРИ ПЕРЕТЕНІ КОРДОНУ В ВАС МАЄ БУТИ ЩЕ ОДИН ОРИГІНАЛ. 

 

При відсутності 2 документів підтведжуючих фінансове збезпечення можна надати:
- Нотаріально завірену заяву про фінансування поїздки (ЗРАЗОК). Фінансувати може лише перше покоління: рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:
- Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують;
- Копія українського паспорта спонсора;
- Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).

 

10. Копія клопотання (надає туроператор).

11. Копія словацького ваучера (надає туроператор).

12. Копія українського ваучера і копія списку до ваучера (надає туроператор).

13. Копія словацького інвойсу (надає туроператор).

14. Копія української платіжки (надає туроператор).

15. Програма туру (надає туроператор).

16. Згода на використання послуг Сервіс Провайдера (надає туроператор).

17. Перелік документів, наданих заявником (надає туроператор).

 

18. Оригінали документів, які підтверджують мету поїздки залишаються у нашого представника.

 
Авторизация

Забыли пароль? | Зарегистрироваться



Новости


Страны

Рассылка новостей
Подписаться на новости
.