Українська Русский

  (032) 247 70 07
 097 95 77 007
 050 307 71 71
 office@tangotravel.com.ua

Данія

Візи

Для в'їзду українців в Данію потрібно заздалегідь оформляти візу у Консульстві Швеції.

Документи, необхідні для подачі в Консульство Швеції для відкриття візи:

1) акуратний дійсний закордонний паспорт /проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 4 місяців, з наявністю вільної сторіночки для візи і місцем для 4 штампів. Дитина, якій виповнилося 5 років, має бути вписана і вклеєна в паспорт батьків або мати власний проїзний документ.

2) візова анкета  та одна актуальна кольорова фотографія.

3) доказ наявності полісу медичного страхування. Страховий поліс повинен бути дійсним на території усіх країн Шенгенської угоди протягом усього терміну перебування, а сума страхової виплати повинна бути не менше 30000 Євро.

4) доказ наявності засобу перебування( бронювання квитків, якщо ви подорожуєте авто - грін-кард та права водія).

5) доказ передоплати поїздки як пакетного туру - як мінімум транспорт та бронювання готелю.

6) оригінал письмового запиту від української туристичної агенції із переліком усіх туристів певної групи із зазаначенням імені, прізвища, дати народження, статі, тривалості поїздки, дати першого заїзду та програми мандрівки( маршрут, готелі, інформація щодо транспорту та водіїв тощо).

7) 2 (дві) кольорові фотографії (на вписаних дітей будь-якого віку теж!), Строго відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу.

8)  Довідка з банку про залишок на рахунку з розрахунку 50 євро на особу. на день туру + переклад на англійську мову. Консульство приймає як карткові, так і депозитні рахунки, або копії тревел чеків + квитанція про покупку. Якщо у туриста є картковий рахунок - потрібно додати копію картки. Довідка повинна бути на фірмовому бланку з печаткою та підписом.

9) документи про фінансування поїздки:

ЯКЩО ТУРИСТ ПРАЦЮЄ:
а) Оригінал довідки про доходи з місця роботи із зазначенням посади, дати початку роботи на підприємстві і розшифровки заробітної плати за останні 6 місяців, а також фразою про збереження посади і заробітної плати на час відпустки (точні дати відпустки) + переклад на англ. мову. Довідка повинна бути видана на фірмовому бланку підприємства з зазначенням адреси та тел. підприємства. Якщо турист працює директором або головним бухгалтером, то він не може підписати собі довідку, це повинен зробити заступник!

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
а) Копія свідоцтва реєстрації ПП + переклад на англ. мову.
б) Копія свідоцтва про сплату єдиного податку + переклад на англ. мову.
в) Оригінал довідки з податкової інспекції про отриманий прибуток за останній звітний період + переклад на англ. мову.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
а) Копія пенсійного посвідчення + переклад на англ. мову.
б) Оригінал довідки про пенсію за останні 6 місяців + переклад на англ. мову.
в) Нотаріально завірена заява про спонсорство (якщо потрібно) + переклад на англ. мову.
г) Додаткові документи від особи, яка фінансує поїздку (якщо потрібно): копія внутрішнього паспорта, довідка про доходи з місця роботи, довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці та копія документа, підтверджує родинні + переклад на англ. мову.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ І ШКОЛЯРІВ:
а) Копія свідоцтва про народження + переклад на англ. мову.
б) довідка з місця навчання із зазначенням того, що навчальний заклад не заперечує проти відсутності дитини на час поїздки + переклад на англ. мову. Довідка повинні бути видана на фірмовому бланку з телефонами навчального закладу та мокрою печаткою!)
в) копія студентського квитка + переклад на англ. мову
г) Нотаріально завірена заява про спонсорство + переклад на англ. мову.
д) Додаткові документи від особи, яка фінансує поїздку: довідка про доходи з місця роботи, довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці та копія документа, що підтверджує ступінь спорідненості + переклад на англ. мову.
е) Якщо студент працює: довідка з місця роботи + переклад на англ. мову.
ж) Копії всіх сторінок з відмітками українських і закордонних паспортів батьків.
з) Якщо дитина їде з одним з батьків або з третьою особою, то необхідний оригінал нотаріально завіреного дозволу другого батька або обох батьків на виїзд дитини (де вказана країна візиту, дати поїздки та гарантії відповідальної особи за своєчасне повернення дитини в Україну) + переклад на англ. мову.

ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ І ДОМОГОСПОДАРОК:
а) Нотаріально завірена заява про спонсорство + переклад на англ. мову.
б) Додаткові документи від особи, яка фінансує поїздку: копія внутрішнього паспорта, довідка про доходи з місця роботи, довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписка про рух коштів по картковому рахунку за останні 3 місяці та копія документа, що підтверджує ступінь спорідненості + переклад на англ. мову.
УВАГА!!
- Самотня безробітна жінка подаватися не може!
- Безробітні чоловіки (одружений або самотній) подаватися не можуть!

10) консульський Збір - 35 євро (оплачується при кожній подачі в гривнах по курсу).

11) особам до 18 років:
УВАГА! Згідно з правилами оформлення віз, діти тільки віком до 16 років можуть бути вписані в паспорт батьків. При досягненні дитиною 16 річного віку, дитина повинна обов'язково мати свій проїзний документ.
Важливо! Фотографія дитини, вклеєна в паспорт одного з батьків, повинна максимально відповідати його справжньому віком! У випадку, якщо фотографія була вклеєна давно, обов'язково потрібно вклеїти нову!

Якщо на момент поїздки дитині не виповнилося до 18 років (неповнолітня дитина), то при перетині кордону ОБОВ'ЯЗКОВО необхідно мати при собі ОРИГІНАЛ доручення на дитину, оформленою за вимогами прикордонних служб України. Довіреність повинна бути виписана КОНКРЕТНО на термін туристичної поїздки і з зазначенням країни подорожі. Кожна поїздка вимагає оформлення окремого доручення. Максимальний термін дії доручення 30 днів. Доручення, оформлене на термін дії 360 днів НЕ має юридичної сили для Прикордонних служб України.

 

Громадяни інших країн

Необхідна копія дійсного дозволу на проживання або працевлаштування в Україні. Оригінал длзволу необхідно предявити під час подачі документів.

Для неповнолітніх заявників

 - копія нотаріально завіреного дозволу від батьків/легальних опікунів на здіснення поїздки

 - свідоцтво про народження та інші документи, що підтверджують родинний звязок

 - копії національних або закордонних паспортів батьків

Оригінали вищезгаданих документів необхідно предявити під час подачі документів.

 

Шановні партнери! Прохання інформувати туристів, про те що консульський відділ може вимагати додаткові документи від туристів для відкриття візи, а також може запросити на індивідуальну співбесіду.

 

Прийом документів починається за 90 днів і закінчується за 15 днів до початку туру.

Інформація про консульства/посольство Данії в Україні:

Адреса: 01901, Київ, вул. Богдана Хмельницького, 56 (4 поверх)

 
Телефон  (+38 044) 200-12-60
Факс  (+38 044) 200-12-81
Е-mаil:  ievamb@um.dk

     

Авторизація

Забули пароль? | Зареєструватися



Новини


Країни

Розсилка новин
Підписатися на новини
.