Українська Русский

  (032) 247 70 07
 097 95 77 007
 050 307 71 71
 office@tangotravel.com.ua

Бельгія

Візи

Перелік документів, необхідних для подачі в Консульство Королівства Бельгії для відкриття візи:

 

1. АКУРАТНИЙ дійсний закордонний паспорт/проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 4 місяці, з наявністю 2 вільних сторінок для візи і місцем для штампів. Не приймаються продовженні паспорти (паспорту повинно бути не більше 10 років) та паспорти з відмовою. Також необхідно надати ОРИГІНАЛ другого закордонного паспорту при наявності.

Зверніть увагу: у дитини повинен бути власний окремий проїзний документ чи паспорт. Дитина не може бути вписана в паспорт батьків.

2. 2 кольорові фотографії розміром 3,5 х4,5 см, якісні, на світлому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха). Не скановані! Фотографії повинні бути не старше 3 місяців!

3. анкета туриста (обов'язкове заповнення саме нашої анкети),  анкета Бельгійського Консульства 

4. чітка копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок з відмітками);

5. копія свідоцтва про народження (для дітей до 16 років, і в разі фінансування) та копія внутрішнього паспорту обох батьків (копія паспорту не потрібна, якщо батьки подорожують разом з дитиною);

6. ОРИГІНАЛ дозволу від батьків якщо дитина до 18 років подорожує без одного або обох батьків. Необхідно зробити два екземпляри, один знадобиться для перетину кордону. Другий оригінал потрібно надати для оформлення документів у Консульстві. Оригінал обов'язково потрібно завірити печаткою АПОСТИЛЬ. Завіренням може зайнятись наша компанія. (Термін 5-10 робочих днів, вартість 150 грн.). У дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країни поїздки.

7. матеріальне забезпечення на поїздку;

 

Для працюючих: оригінал довідки про доходи за останні 6 місяців з розбиттям зарплати по місяцях, з вказанням окладу і посади, термін роботи на даній посаді, та фразою що за працівником зберігається робоче місце на період подорожі до Бельгії, та фразою що туристу надіється відпустка, довідка повинна містити всі реквізити підприємства, підпис бухгалтера і директора. Довідка дійсна протягом місяця!

ОБОВ'ЯЗКОВО! - ліцензія/свідоцтво про реєстрацію компанії-роботодавця (КРІМ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ).

Для приватних підприємців: 

- копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства

- копія свідоцтва платника єдиного податку

- довідка з банку (не депозитний і не кредитний рахунок) про наявність і стан рахунку. Довідка дійсна протягом одного місяця після дати видачі.

- довідка з податкової про обсяг виручених коштів за останні 2 квартали.

 

Для пенсіонерів: 

копія пенсійного посвідчення.

- довідка про отриману пенсію за останні мінімум 6 місяців.


Для неповнолітніх (для студентів і школярів)

– довідка з місця навчання, яке підтверджує факт навчання даної особи в даному навчальному закладі, дані відносно курсу/класу і спеціальності та фразою, що дирекція школи чи університету дає дозвіл на відсутність учня/студента на заняттях та не заперечує проти виїзду дитини за кордон в конкретний період. Дітям до 18 років потрібно додатково пред'явити документи, які підтверджують наявність фінансової забезпеченості (нотаріально завірена заява про фінансування, довідка з місця праці родича чи довідка з банку про наявність поточного рахунку в банку з залишком в розрахунку 60 євро в добу на особу, копія внутрішнього паспорта спонсора та документи які підтверджують ступінь родинного зв'язку).

 - копія студентського квитка

 - копія свідоцтва про народження

 - копія внутрішніх паспортів батьків

 - копія свідоцтва про одруження батьків

 

У разі, коли довідка про доходи на суму менше 18000 грн. (сумарно за 6 місяців) потрібно надати один з наступних документів:
– довідка банку про наявність поточного рахунку, з вказанням дати відкриття, стану рахунку на момент видачі довідки, і виписка відносно останніх мінімум 3 місяців (у розрахунку 60 євро в добу на особу);
- довідка банку про наявність кредитної картки, з вказанням ліміту кредиту і терміну дії картки + копія картки;

- дорожні чеки та квитанція про оплату (копії).

- інші документи, які підтверджують наявність достатніх фінансових коштів для подорожі, перебування, в Фінляндії, і повернення.

 

 

Один з батьків надає гарантійний лист про покриття витрат, в довільній формі з особистим підписом (ПРИКЛАД ГАРАНТІЙНОГО ЛИСТА). Не важливо від цього чи батьки подорожують з дитиною.

 

Якщо дитина подорожує без батьків, потрібно обов'язково пред'явити довідку з роботи (або інший документ, який підтверджує наявність фінансової забезпеченості) хоч б одного з батьків.

 

Примітка:

- Виписка з депозитного чи кредитного рахунку не приймається.

- Залишок коштів з розрахунку 60 євро/день перебування за кордоном

 

У випадку якщо заявник не має власних фінансових ресурсів (або їх недостатня кількість), його фінансові витрати може гарантувати інша фізична особа (наприклад батьки, діти, чоловік або дружина, брат, або сестра), або юридична особа (працедавець).

У такому випадку особа, яка покриває витрати, надає гарантійний лист про покриття витрат, в довільній формі з особистим підписом (ПРИКЛАД ГАРАНТІЙНОГО ЛИСТА). До гарантійного аркуша фізичної особи потрібно додати документи, які підтверджують наявність доходу, це може бути будь-який з вищезазначених документів.

Також можна до пакету документів додати копії документів, підтверджувальних наявність власності (квартира, машина, земельна ділянка і т.д.)

 

Посольство Королівства Бельгії в Києві

м. Київ, Вул. Миколи Раєвського, 4Б

Тел : +38 044 529 41 41

Факс : +38 044 529 41 47

 

Посольство України в Королівстві Бельгії

30-32, Av. A.Lancaster, B-1180 Bruxelles, Belgique.

Тел : (00 322) 379 21 00,

Факс: (00 322) 379 21 79

 

Авторизація

Забули пароль? | Зареєструватися



Новини


Країни

Розсилка новин
Підписатися на новини
.